Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за тонколони на GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за тонколони на GTV

Здрасти на всички колеги,някой да знае точните размери на тонколоните на гтвто ,(елипсите ,пищялките и тези които са отзад),понеже искам да ги сменям със по хубави JBL,PIONEER,HERZ и т.н. и т.н. .Благодаря за инфото предварително
    sigpicALFA ROMEO GTV 2.0/159 K.C./1996

абе някаде имаше такава тема ама нещо не я намирам Я кажете и аз се интересувам от размера на задните тонколони. Мисла да взимам някви ама незнам какви някой ще ми помогне ли с идей.. сд-то ми е пайнер от по-ниския клас 4x50 вата какви тонколони биха легнали най-добре да дига малко аларма
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Елипсите във вратите са 5х7", а задните колони трябва да са 6.5". Относно предните колони незнам дали ще можеш да намериш такива които да влезат във корите без преправяне, май по-удачния вариант е да се сложат 5.25" кръгли колони с адаптори.
      Last edited by SGB; d.m.y г., 21:46.

Comment

Първоначално публикувано от SGB Покажи съобщение
        Елипсите във вратите са 5х7", а задните колони трябва да са 6.5".
        мерси братле !!!
        sigpicALFA ROMEO GTV 2.0/159 K.C./1996

Comment

Отзад колоните са 17 см. ако някой има интерес - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=26883 .

Comment

какви преправяния какви 5 лева. херц имат точно по 3 модела и от двата размера (5x7 елипси и 16.5 см кръгли) адски много други марки имат от тези размери и не рявба никакво преправяне. пищялките не правете грешката да ги сменяте. на нашите коли са много хубави. ако искате по добри трябва да са значително по големи и масивни и не влизат там иначе тия са екстра и за много силни колониПоздрави
            Ясен
            MG ZR160 03' - настоящата
            145 2.0 TD 97' - бившата
            GTV 2.0 16V 97' - по-бившата
            SPL Fan

Comment

Working...
            X