If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здрасти на всички колеги,някой да знае точните размери на тонколоните на гтвто ,(елипсите ,пищялките и тези които са отзад),понеже искам да ги сменям със по хубави JBL,PIONEER,HERZ и т.н. и т.н. .Благодаря за инфото предварително
абе някаде имаше такава тема ама нещо не я намирам Я кажете и аз се интересувам от размера на задните тонколони. Мисла да взимам някви ама незнам какви някой ще ми помогне ли с идей.. сд-то ми е пайнер от по-ниския клас 4x50 вата какви тонколони биха легнали най-добре да дига малко аларма
landikar Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Елипсите във вратите са 5х7", а задните колони трябва да са 6.5". Относно предните колони незнам дали ще можеш да намериш такива които да влезат във корите без преправяне, май по-удачния вариант е да се сложат 5.25" кръгли колони с адаптори.
какви преправяния какви 5 лева. херц имат точно по 3 модела и от двата размера (5x7 елипси и 16.5 см кръгли) адски много други марки имат от тези размери и не рявба никакво преправяне. пищялките не правете грешката да ги сменяте. на нашите коли са много хубави. ако искате по добри трябва да са значително по големи и масивни и не влизат там иначе тия са екстра и за много силни колониПоздрави
Ясен
Comment